Targa logotyp

Targabåtar

Targa grundades år 1976 i Finland och är kända för sina enastående sjöegenskaper och goda kvalitet. Alla Targabåtar är tillverkade för hand i västra Finland för att säkerställa bästa möjliga resultat. 

Targas båtar är designade för möta alla hav med elegans och har vunnit båtfolkets beundran världen över. Kända som ”the 4×4 of the sea” är Targa inte bara en båt utan ett begrepp. Alla båtar från Targa är unika!

Behöver du hjälp och guiding vid köp av båt?
Eller har du några frågor om våra båtmodeller?

Båtmodell

Targa 23.1

Minst i klassen men rymligare än vad du tror. Som en mini-suv på havet transpoterar båten både familj, vänner och material. Med en smart och kompakt design kan två personer övernatta bekvämt.

Targa 25.1 båtmodell

Båtmodell

Targa 25.1

Fjärde generationens Targa 25 har förfinats till en unik, sportig båt med båtmärkets traditionella utseende och känsla. En perfekt båt för såväl transporter som helgturer.

Targa 27.2 båtmodell

Ny båtmodell

Targa 27.2

Targa 27.2 är en ny och vidareutvecklad variant av den gamla modellen 27.1. Med större ”pilot-house” på både längd och bredd ges ökad komfort och 4 rymliga bäddar. Köregenskaperna är desamma, kvaliteten ännu bättre!

Targa 30.1 båtmodell

Båtmodell

Targa 30.1

Targa 30.1 är bryggan mellan modellerna T27.1 och T32 som med många nya designlösningar blir en fullvärdig medlem av Targafamiljen. En perfekt båt för att utforska världens alla kuster!

Targa 32 båtmodell

Båtmodell

Targa 32

Här får ni en härlig båt med valmöjligheter såsom en större förkabin och rymligare toalett. Samma fantastiska känsla av utsökt trähantverk och sjöegenskaper som alla de andra syskonen i Targafamiljen. Targa 32 bjuder på mjuk sjögång i alla vågor!

Targa 35 båtmodell

Båtmodell

Targa 35

Targa 35 beskrivs bäst med orden komfort och kraftfullhet. Med ett fantastiskt skrov och bekvämt boende så är det den perfekta båten såväl för familjen som för besättningen som ska ut på jobb. Lättmanövrerad trots sin storlek gör den till en kraftfull båt i alla element.

Targa 37 båtmodell

Båtmodell

Targa 37

En klar favorit med stora möjligheter att skräddarsy just er båt för att passa era behov. Med sjöegenskaper som inte lämnar något att önska i kombination med stor Masterkabin, stor dusch och toalett blir båtlivet enkelt och bekvämt.

Targa 41.3

Båtmodell

Targa 41

Från årsmodell 2024 finns ytterligare en Targa i programmet, helt nya Targa 41! Igenkännlig identitet och förstklassig kvalitet i kombination med tillförlitlighet, uppfinningsrik design och Targas unika tilltalande skapar grunden för Targa 41. Ojämförlig användarkomfort och säkerhet har tagits till nästa nivå.

Targa 44 båtmodell

Båtmodell

Targa 44

Vinnaren av Motorboat of the year och känd som ”4 x 4 of the sea” med IPS eller aquatic drev får ni en båt utöver det vanliga. Ett vackert flaggskepp sprunget ur världsberömda båtbyggartraditioner som fungerar lika bra och tryggt i stilla sommarvärme som på stormiga hav.

Targa 46 båtmodell

Ny båtmodell

Targa 46

Targa 46 är en ny modell och är en vidareutveckling av den prisbelönta Targa 44 med oöverträffliga sjöegenskaper och båtbyggeri i världsklass. När du gå ombord slås du av den väldoftande teaken, den lugna atmosfären och övertygelsen om att du och din familj är i de tryggaste av händer.