Om oss

Din båthandlare på västkusten

West Cost Marine Center

West Coast Marine Center är en exklusiv båthandlare av motorbåtar från Windy och Targa och vi är stolta över att representera deras varumärken på svenska västkusten. Vi håller till i Marstrand men täcker området längs hela västkusten från Strömstad till Karlskrona. Utöver Windy och Targa säljer vi även begagnade båtar.

Är du intresserad av att köpa båt, sälja din nuvarande båt eller behöver hjälp med vinterförvaring, service eller underhåll av din nuvarande båt, då har du kommit helt rätt. Vi är mycket anpassningsbara i vår service och har som mål att alltid göra vad vi kan för att hjälpa dig leva det båtliv du drömmer om.

Targa båtar

Vår erfarenhet

Vi som äger och driver West Coast Marine Center är båtmänniskor i både hjärta och själ. Vi har jobbat med båtar hela livet och genom åren byggt upp en serviceorganisation med hög servicekänsla och ett starkt kontaktnätverk.

Vår vision

Vår ambition som din båtförsäljare är att just ditt båtköp ska bli perfekt! Med vår erfarenhet är vi övertygade om att vi kan hjälpa dig hitta din drömbåt, oavsett dina önskemål och preferenser. 

Windy 29 Coho båtmodell
Marstrands hamn Ringens Varv

Vinterförvaring, service och underhåll

Vår samarbetspartner Ringens Varv i Marstrand har en lång tradition med Volvo Penta. De är experter på olika båtmodeller och kan hjälpa till med vinterförvaring, service och underhåll av din båt.

Marstrand

Marstrand är vår utgångspunkt och är en underbar plats i Bohusläns skärgård. Här finns mycket att uppleva, en promenad på Carlstens fästning, en fika på Bergs konditori, ett dopp vid de solvarma klipporna på Marstrands utsida, en god middag på någon av Marstrands högklassiga restauranger eller mysigt nattliv öns krogar. Detta är miljön där våra varumärken passar som bäst!

Marstrand fästning i Bohusläns skärgård