Windy logotyp

WindyBåtar

Windy grundades år 1966 och fortsätter att förse båtvärlden med motorbåtar kända för deras enastående kvalitet och hantverk. Varje båt tillverkas efter Windys perfektionism med komponenter av högsta kvalitet och finaste material. Alla Windybåtar kännetecknas av deras enkla skandinaviska linjer, lyxiga detaljer och kompromisslösa sjöegenskaper. Varje Windybåt är en njutning för ögat och en fröjd att köra.

Behöver du hjälp och guiding vid köp av båt?
Eller har du några frågor om våra båtmodeller?

Windy 27 Solano båtmodell

Båtmodell

Windy 27 Solano

I September 2017 visades 27 Solano inför pressen och endast två veckor efter var hon nominerad till “European Power Boat of the Year”. 27 Solano är en stilbildare för daycruisers under 30 fot. 

Båtmodell

Windy 29 Coho GT

29 Coho är en klassisk daycruiser när den är som bäst, ursprungen ur succén Windy 28 Ghibli. Båten har kvalitet rakt igenom och med fartresurser över 45 knop är konkurrenterna långt bakom. Världsklass!

Windy 31 Zonda båtmodell

Båtmodell

Windy 32 Grand Zonda

Med stor öppen cockpit och en härlig solbädd är båten perfekt för en solig dag på havet. Med enkla handlag är kapellet uppe om en regnskur dyker upp. Windy 32 Grand Zonda har fått större badbrygga och ny dashboard med plats för dubbla plottrar. Lika vacker som föregångaren, den ikoniska 31 Zonda, men i modernare tappning.

Båtmodell

Windy 32 Grand Zonda RS

Windy 32 Grand Zonda RS är en exklusiv och uppgraderad version av Windy 32 Grand Zonda. Med anslående design, maximerad prestanda och exklusiva tillbehör så är Grand Zonda RS höjden av lyx och sportighet, samtidigt som du har all komfort och tillgänglighet ifrån Grand Zonda. En lyxig day/weekend-cruiser som håller måttet.

Båtmodell

Windy 37 shamal

Med modern retro-style är nya Windy Shamal designad för att återskapa känslan hos den legendariska Windy Khamsin. Shamal är designad av den internationellt hyllade båtdesignern Espen Oino och genomsyrad av Windys DNA. Båten är en hyllning till användarvängligt båtliv i 2000-talsstil och skapad med stor komfort. Med fokus på rymlig cockpit, fantastiskt skrov och härliga köregenskaper presenterar vi stolt en äkta Windy Sportsboat. 

Windy 39 Camira båtmodell

Båtmodell

Windy 39 Camira

En stor, bekväm och lyxig daycruiser. 39 Camira är av båtjournalister utsedd till “världens bästa skrov i 40-fots klassen, någonsin”. Båten har kojplatser för fyra vuxna, garage för gummibåten och stor wetbar. 39 Camira skänker en njutning till ditt båtliv varje dag.

Windy 46 Chinook båtmodell

Båtmodell

Windy 46 Chinook

46 Chinook är stor, rymlig och har massor av utrymme. Båtmodellen erbjuder mängder av möjligheter. Välj mellan IPS eller drev, fast eller hydraulisk badplattform, solbädd över aktern eller en klassisk stor U-soffa.